Nyheter

Nytt King Size RSW-system til brønnbåter

PTG Frionordica AS har signert kontrakter med Aas Mek. Verksted for levering av totalt seks RSW-enheter, henholdsvis til to nybygg til Njord Aquash­ipping og to nybygg til Sølvtrans. To av brønn­båtene til Njord Aquash­ipping vil være utstyrt med to RSW 3000 på hvert fartøy. Foto: Aas Mek Verksted AS.

PTG Frionordica AS har signert kontrakter med Aas Mek. Verksted for levering av totalt seks RSW-anlegg, henholdsvis til to nybygg til Njord Aquash­ipping og to nybygg til Sølvtrans.

PTG har i mer enn 40 år levert kompakte og komplette systemer for effektiv nedkjøling av sjøvann og fisk med kjøle­ka­pa­si­teter fra 50 til 2500kW.

King Size med 3 megawatt kjøle­ka­pa­sitet
- Vi er veldig stolte av å intro­dusere den splitter nye RSW 3000-modellen for å møte de høyere behovene for kjøling og oppvarming av sjøvann for transport og behandling av laks, sier Johnny Valle, salgs- og markeds­di­rektør i PTG Frionordica.

Han forteller at den nye king size RSW 3000 har 3 megawatt kjøle­ka­pa­sitet, og at dette er det største RSW-anlegget PTG har utviklet med én kompressor.

RSW-system til mer enn 30 brønn­båter bygget ved Aas Mek. Verksted
- To av brønn­båtene til Njord Aquash­ipping vil være utstyrt med to RSW 3000 på hvert fartøy. PTG Frionordica har levert RSW-systemer til Njord Aquash­ipping tidligere, og det er ekstra hyggelig at vår nyvinning er valgt til deres nybygg, legger han til.

De to fartøyene for levering til Sølvtrans er spesial­bygget for transport av smolt, og har ett RSW 2100 system på hvert fartøy. Foto: Sølvtrans.

De to fartøyene for levering til Sølvtrans er spesial­bygget for transport av smolt, og har ett RSW 2100 system på hvert fartøy. PTG Frionordica har et langt forhold til Sølvtrans og har levert RSW-anlegg til mer enn 30 nye bygg, bygget ved forskjellige verft rundt om i Norge og Europa, men de fleste er bygget ved Aas Mek Verksted.

- Vi i PTG Frionordica har levert RSW-system til mer enn 30 brønn­båter bygget ved Aas Mek. Verksted, og vi er glade for nok en gang å bli valgt som leverandør til deres nybygg, avslutter Johnny Valle i PTG Frionordica.

- Vi i PTG Frionordica har levert RSW-system til 30 brønn­båter bygget ved Aas Mek. Verksted, og vi er glade for nok en gang å bli valgt som leverandør til deres nybygg, sier Johnny Valle, salgs- og markeds­di­rektør i PTG Frionordica. Foto: PTG.

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig opplevelse av vår hjemmeside. Ved å lukke denne meldingen godtar du vår bruk av cookies. Hvis du vil vite mer om hvordan vi håndterer og behandler personopplysninger som vi samler inn, se vår personvernerklæring.